Loading Events

GRAPPLING LIGA WINTER EDITION 2024

February 03, 2024

GIVEAWAY! – 1 gratis konkurrentregistrering

Vi afholder DGL lørdag d. 3 Februar i Arte Suave. DGL står for Dansk Grappling Liga og har været afholdt hvert år siden 2010.

I år har vi en GIVEAWAY! – 1 gratis konkurrentregistrering – Vi giver en gratis tilmelding pr. klub til Grappling liga. Vi giver nu muligheden for at alle klubber kan sende en af deres elever, gratis afsted til Grappling liga. Hvad enten det er en elev, som aldrig har stået på måtten før til en konkurrence eller en elev som har et stort talent.

Hovedinstruktøren eller klubejeren bestemmer selv hvem i har lyst til at sende gratis afsted til Grappling liga. Med denne mulighed håber vi at endnu flere får lyst til at konkurrere og Grappling kan blive endnu større i Danmark. For at få en gratis tilmelding skal jeres elev tilmelde sig til grappling liga her https://smoothcomp.com/en/event/9194 uden at betale for registreringen. Hovedinstruktøren eller klubejeren skal sende en mail til support@artesuave.dk med elevens fulde navn, for at fuldende registreringen.

Med venlig hilsen Grappling liga

Indvejning

Der er indvejning fra kl 09.00 til kl 10.00

Indvejningen skal ske i det tøj man skal deltage i!

rOUND ROBIN

Grappling Liga følger et Round Robin gruppe format, hvilket betyder, at alle alle kæmpere får minimum 3 kampe i divisioner, med 4 deltagere.

Niveau inddeling:

  • Nybegynder:
  • Mindre end 18 måneders træning af BJJ/MMA/Shootfighting/Submission Wrestling/Brydning/Judo eller lignende.
  • Let Øvede:
  • Mellem 18 måneders og 3 års træning af BJJ/MMA/Shootfighting/Submission Wrestling eller at man er gradueret til blåt bælte i BJJ inden for 18 måneder.
  • Øvede:
  • Mellem 3 års til 5 års træning af BJJ/MMA/Shootfighting/Submission Wrestling eller at man er gradueret til Lilla bælte i BJJ inden for 3 år.
  • Expert:
  • Mere end 5 års træning af BJJ/MMA/Shootfighting/Submission Wrestling eller at man er gradueret til brun bælte eller højere i BJJ inden for 5 år.

Classes

Begynder

Let Øvede

Øvede

Expert

Aldersgrupper

Det er fødselsåret som tæller for hvilken aldersgruppe man kan deltage i.

Kids

Juvenile

Adult

Master

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
Saturday, February 3
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://smoothcomp.com/en/event/12409

Venue

Arte Suave
Hvidkildevej 64
Copenhagen, 2400 Denmark
+ Google Map