Loading Events

SAMURAI SPIRIT CAMP 2023

December 09, 2023 - December 10, 2023

Ett riksläger som ​manifesterar svensk kampsport och svensk parasport!
Vi är mycket glada och stolta att kunna välkomna Er alla till Helsingborg den 9 -10 september 2023

Tillsammans med Svenska Budo & Kampsportsförbundets parakommité och Svenska Budo & Kampsportsförbundet vill vi välkomna utövare från när och fjärran till detta unika och historiska tillfälle. Lägret arrangeras på Olympiahallen endast 15 minuters gångväg från centrala Helsingborg. Det finns gott om parkeringsmöjligheter för er som kör bil och kommer ni med tåg går det gott om bussar från Helsingborgs C till Olympia Park. Fenix Kampsport är mycket hedrade över att åter stå som värd för dessa läger som kommer att samla många av svensk budos olika pionjärer och oerhört namnkunniga instruktörer. Dessa kommer att presenteras lite kort här nedan. Vill ni läsa mer om både parakommiténs arbete följ länkarna nedan.

Parasport

Schema för lägretUnder två intensiva dagar kommer Olympiahallen i centrala Helsingborg att välkomna er till en inspirerande träningsmiljö.  Exakt vem som skall instruera vilken grupp kommer vi att återkomma till men vi vill redan nu ge er ramarna till detta läger. För en del kommer lägret att inledas redan under fredagskvällen med möten, graderingar mm.

Lördag 9 september :
Invigning , fotografering och välkomsttal kl 09:30
Träningen startar kl 10:00
Träningen avslutas kl 17:00

Gemensam middag på en restaurang i Helsingborg för de som vill. Mer information kommer.

Söndag 10 september :
Träningen startar kl 10:00
Träningen avslutas kl 13:00

Information och föranmälan:

Ni kan med fördel ställa frågor gällande lägret och även förboka era platser i väntan på att smoothcomp blir aktiverat. Skicka då ett mail till: mikewall@fenixkampsport.se , märk det med Samurajläger.

Anmälan och betalning:
Er anmälan gör ni på smoothcomp där ni även gör er betalning. Mer information finns där. Kostnaden för detta läger har kraftigt subventionerats av Svenska Budo & Kampsportsförbundets återstartsstöd som möjliggjort att kunna samla den svenska eliten på ett och samma ställe. Något vi är enormt tacksamma för eftersom det gynnar alla Er som kommer att deltaga.ANMÄL ER PÅ SMOOTHCOMP HÄR!

Priser
Att deltaga på detta läger kostar endast 300:-. Detta hoppas vi skall tilltala en stor mängd deltagare från hela landet. Om lägret inte hade sanktionerats av återstartspengar skulle det kosta ca 1200:-/ deltagare.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Start:
December 9, 2023
End:
December 10, 2023
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://smoothcomp.com/en/event/11841

Venue

Olympiahallen
Filbornavägen 11
Helsingborg, Sweden
+ Google Map